10 Eylül 2010 Cuma

Özbolat’tan Ilıca’ya bol “hayır”lı bayram ziyareti

CHP Miletvekili Durdu Özbolat Ilıca’yı ziyaret ederek vatandaşa “hayır”lı bayramlar diledi.

Referanduma iki gün kala Ilıca’nın bu seferki konukları CHP’liler oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın, Merkez İlçe Başkanı Hürriyet Gürsel Taşın, İl ve İlçe yöneticileri ve bazı CHP’li üyelerden oluşan heyet Ramazan Bayramı’nın birinci günü Ilıca’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Saat 15:00’da Ilıca’ya gelen Durdu Özbolat ve beraberindekileri Ilıca girişinde, CHP Ilıca Belde Temsilcisi Volkan Alkan ve bir grup partili karşıladı.

Karşılamanın ardından Durdu Özbolat, bütün esnafı tek tek ziyaret ederek bayramalarını kutladı ve “hayır”lı bayramlar diledi. Büyük küçük ayırt etmeksizin istisnasız her dükkana giren Özbolat, esnaftan sezon hakkında bilgi aldı. Sorunları sabırla dinleyen Durdu Özbolat çözüm önerileri sundu ve 12 Eylül günü yapılacak Anayasa Referandumu’nda vatandaşlardan sandıkta “hayır” oyu kullanmalarını istedi. Özbolat ve beraberindekiler zaman zaman ziyaretlere ara vererek çay içti. Kahvehanelerde hem dinlenen hem çay içen, hem de vatandaşlarla sohbet eden Durdu Özbolat zaman zamanda okey oynamayı ihmal etmedi.


Durdu Özbolat’ın yolu bir ara, o sırada esnafla bayramlaşmak için çarşı turunda olan Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir, Eski Belediye Başkanı Cuma Karalar, Ilıca Belde Başkanı Turgut Ardıç ve belediye meclis üyelerinden oluşan Ak Parti Heyeti ile kesişti. CHP ve AKP heyetleri ayak üstü bayramlaşarak kısa bir sohbet etti. İki zıt görüşteki heyetin ülkenin gergin gündemine inat bayramlaşarak sohbet etmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Kasabada tatilde bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilenen Özbolat onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Etrafını sararak elini öpen çocuklara bayram harçlığı veren Durdu Özbolat ve beraberindekiler yaklaşık iki saat süren ve oldukça renkli geçen bol “hayır”lı bayram ziyaretinin ardından Ilıca’dan ayrıldı.

Hiç yorum yok: