15 Haziran 2008 Pazar

Mehmet Sağlam Ilıca'da dinledi ve dinlendi

AK Parti’nin Haziran ayı il danışma meclisi toplantısı ve bazı açılışlar için şehrimizde bulunan AK Parti Milletvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam, kurmayları, belde belediye başkanları ile birlikte Ilıca’ya çıkartma yaptı.
Merkeze bağlı tatil, sağlık ve turizm beldesi Ilıca'yı ziyaret eden Milli Eğitim eski Bakanı ve AK Parti Milletvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam, beraberinde tanınmış işadamı Haluk Şerbetçi olmak,bazı belde belediye başkanları ve kurmayları ile gezi yaptı, Belediye Başkanı Aslan Kaçmaz ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen, onlara hayırlı işler ve bol kazançlara dileyen Sağlam, kendisine ulaşan meseleler için de not aldı, beldeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Geceyi arkadaşları ile birlikte Ilıca'da geçiren, dinlenen Sağlam, yoğun mesai trafiği sebebiyle pazar günü Ilıca'dan ayrıldı.

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Sağlam ve arkadaşlarına ev sahipliği yapan Ilıca Beldesi belediye Başkanı Aslan Kaçmaz, sezon açılmasına az bir zaman kala, beldenin sağlık turizmi için beldesine gelen vatandaşlar için her türlü hazırlıkların tamamlandığını, huzur ve asayişin berkemal olduğunu söyledi. Kaçmaz, “Yılların deneyimine sahip, memleket evladı ve bu topraklara borcunu fazlasıyla ödeyen, hizmetleri ile anılan sayın Sağlam'a ev sahipliği yapmak bizim için en büyük onurdur. Herzaman başımızın üstünde yeri var” dedi.
Sağlam'ın Ilıca gezisine eşlik edenler arasında, en yakın dostu Haluk Şerbetçi, Kasiad genel sekreteri Ahmet Görgülü, AK Parti'nin kurucu ve 1 no.lu üyelerinden Muzaffer Çaylı, Mahmut Sulayıcı, Enver Kılıç, Şaban Berberoğlu, Necdet Zoroğlu, belde belediye başkanlarından; Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kürtül Belediye Başkanı Mehmet Akgül, Yeşiliyöre Belediye Başkanı Ahmet Nar, Karadere Belediye Başkanı Ali Kabakçı, Karacasu Belediye Başkanı Süleyman Topçuoğlu ve bazı köy ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

MUHTARLARI DİNLEDİ
Avcılar köyü muhtarı Ünal Kayan, Süleymanlı köyü muhtarı Ahmet Kayadibi, Çamlıbey köyü muhtarı Cuma Avcı, Ilıca Şifa mahallesi muhtarı Davut Torun, Ramazan Tufan, Hanifi Uzun, Mustafa Gördebir, ve diğer muhtarlar dert yandı.
Cumartesi günü kurmayları ile birlikte tatil, turizm ve sağlık beldesi Ilıca'ya bir çıkartma yapan AK Parti Milletvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam, eski başkanvekili Cuma Karalar'ın pansiyonundaki makamında köy ve mahalle muhtarlarını dinledi, onların şikayetlerini not alarak, çözümü konusunda yardımcı olacağını söyledi.
Avcılar köyü muhtarı Ünal Kayan, Süleymanlı köyü muhtarı Ahmet Kayadibi, Çamlıbey köyü muhtarı Cuma Avcı, Ilıca Şifa mahallesi muhtarı Davut Torun, Ramazan Tufan, Hanifi Uzun, Mustafa Gördebir, yöre, köy ve mahallelerine ilişkin dertlerini anlattılar, şikâyetlerde bulundular. Sağlam, kendisine iletilen özellikle su, yol,köprü, hamam ve tarihi eserlerin bakım-onarımından oluşan şikayetleri ve yapabileceği meseleleri not alırken, bu toplantıda İl Özel İdare Genel sekreter yardımcısı İhsan Karadutlu ile Köye Hizmet Götürme Birliği Başkanı Ramazan Okumuş da hazır bulundular.
Haber ve fotoğraflar:marasgundem.com

Hiç yorum yok: