8 Mart 2011 Salı

Sağlam’ın düğününde halay çektiler

Pazar günü Ankara’da Mehmet Sağlam’ın oğlunu evlendirdiği düğüne Ilıca’dan katılan Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir ve eski Başkan Cuma Karalar Sağlam’la birlikte halay çektiler.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlamın Oğlu Sinan Sağlam, geçtiğimiz pazar günü Ankara Rixos Grand Otel’de yapılan muhteşem düğünle evliler kervanına katıldı. Sinan Sağlam’ın Ankara’nın tanınmış Ailelerinden Sabiha- Memduh Akpınar çiftinin kızları Derya İle evlendiği düğüne başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çok sayıda bakan ve milletvekili katıldı. Kahramanmaraş’tan çok sayıda kişinin davetli olduğu düğüne Ilıca’dan da Belediye Başkanı Remzi Demir ve eski başkan Cuma Karalar davetliydi.

Davete icabet ederek Ankara’ya gidip düğüne katılan Demir ve Karalar burada da halay çekmede ne kadar usta olduklarını gösterdiler. Kahramanmaraş’tan özel olarak görtürülen davul-zurna ekibinin çaldığı oyun havalarıyla coşan davetliler halaya durdular. Düğün sahibi Mehmet Sağlam’ın halay başı olduğu düğünde aralarında Demir ve Karalar’ında bulunduğu Kahramanmaraşlılar halaya durarak Sağlam’a eşlik ettiler.

Hiç yorum yok: