26 Ekim 2010 Salı

Sağlam ve Poyraz nişan yüzüğü taktı

Mehmet Sağlam ve Mustafa Poyraz Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir’in oğlunun nişan yüzüklerini birlikte taktılar.

Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir’in oğlu ile Gündeşler Ailesi’nin kızı nişanlandı. Ilıca Çok Proğramlı Lisesi bahçesinde Pazar günü yapılan nişana Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Prof Dr. Mehmet Sağlam ve Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da katıldı.

Mustafa Poyraz zaten hafta sonunu geçirmek için Ilıca’da bulunuyordu. Mehmet Sağlam ise öğle saatlerinde nişana katılmak için Ilıca’ya geldi. Kasaba girişinde Ilıca’nın önde gelen isimleri tarafından karşılanan Sağlam, yürüyerek Ilıca Aile Çay Bahçesi’ne geçti. Burada bir süre dinlenen Sağlam daha sonra nişan törenine katıldı. Nişan töreninde bir araya gelen Mehmet Sağlam ve Mustafa Poyraz uzun süre sohbet ettiler. Ardından nişanlanan çiflerin yüzüklerini takmak üzere sahneye davet edildiler. Yüzükleri birlikte takan Sağlam ve Poyraz kısa birer de konuşma yaparak nianlanan çifte mutluluklar dilediler.
Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından Mehmet Sağlam tören bitmeden Ilıca’dan ayrıldı. Ilıca’da kalmaya devam eden Mustafa Poyraz ise akşam saatlerinde Kahramanmaraş’a harekete etti. Ayrıca Mehmet Sağlam ve Mustafa Poyraz’ın yanı sıra, çok sayıda önemli isim de nişana katıldı. Fatih Belediye Başkanı Mehmet Demirtaş, Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, Kahramanmaraş Belediye meclis üyesi Ahmet Görgülü, İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Ergin, Ilıca Eski Belediye Başkanları Mehmet Kaçmaz ve Cuma Karalar, TRT Kahramanmaraş Temsilcisi Fatih Nalbantbaşı, iş adamları Mustaf Kaçamaz, Mehmet Beşen, Mustafa Buluntu, Mahmut Sulayıcı, ve Şaban Berberoğlu nişana katılanlar arasındaydı.

Hiç yorum yok: