25 Ekim 2010 Pazartesi

Mustafa Poyraz Ilıca’da stres attı

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz hafta sonu Ilıca’da stres attı.

Şehrin yoğun temposundan bir günlüğüne de olsa kaçan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, hafta sonu Ilıca’da stres attı. Poyraz; Cumartesi akşamı geç saatlerde yardımcısı Cevdet Kabakçı, İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Ergin, Mehmet Beşen ve Mustafa Buluntu ile Ilıca’ya geldi.

Poyraz ve beraberindekiler, Ilıca Aile Çay Bahçesi’ndeki kıl çadırda Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir, Ilıca Belediyesi Eski Başkanları Mehmet Kaçamaz ve Cuma Karalar, Ak Parti Belde Başkanı Turgut Ardıç, İş adamı Mustafa Kaçamaz, Zeki Kaçamaz, İsmail Kıyak ve bazı belediye meclis üyeleri ile bir araya geldiler. Kıl çadırda bulunan topluluğa, aslen Kertmen Köyü’nden olan ve Ilıca’da bulunan Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan da iştirak etti.

Tatlı bir sonbahar akşamında, bir çok farklı ve renkli isim bir araya gelince çok güzel bir muhabbet ortamı oluştu. Geç saatlere kadar karşılıkllı sohbetler edildi, ülke meseleleri hakkında fikirler tartışıldı, çaylar kahveler içildi.

Gecenin sürprizi ise çiğ köfteydi. Ilıca’nın köfte ustaları Turgut Ardıç ve Bekir Üstündağ tarafından yoğrulan nefis çiğ köfte konuklara ikram edildi.
Geceyi Ilıca’da geçiren Poyraz, beraberindekilerle bol bol kaplıcaya girip dinlendi, Ilıca’da dolaşarak stres attı.
Ilıca Belediye Başkanı’nın oğlunun nişanına katılarak nişan yüzüklerini de takan Mustafa Poyraz, Pazar günü akşama doğru beraberindekilerle Ilıca’dan ayrıldı.

Hiç yorum yok: