13 Ekim 2010 Çarşamba

Karalar ve Demir Kamil Aydoğan’ı ziyaret etti

Ankara’ya giden halef- selef başkanlar İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’ı ziyaret ettiler.

Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir ve Ilıca Belediyesi Eski Başkanlarından Cuma Karalar geçtğimiz günlerde temaslarda bulunmak üzere birlikte Ankara’ya gittiler. Karalar ve Demir Ilıca’nın ve Ilıca Belediyesi’nin problemleri ile ilgili çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiler.

Halef-selef başkanlar, diğer temaslarının yanında, aslen Kahramanmaraş’ın Kertmen Köyü’nden olan Ankara’nın başarılı İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’ı da ziyaret ettiler. Aydoğan’ın makamında gerçekleşen ziyaret çok sıcak ve samimi bir havada geçti. Tam bir Maraş sevdalısı olan ve kalbi doğduğu topraklar için atan Kamil Aydoğan hemşehri konuklarına memleketi ile ilgili havadisler sorarak bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydoğan, Ilıca ve Ilıca'nın geleceği için elinden gelen çabayı sarfetme sözü verdi.
Yaklaşık iki saat süren ziyeretin ardından Cuma Karalar ve Remzi Demir Kahramanmaraş’a dönmek üzere Ankara’dan ayrıldılar.
Öte yandan Kahramanmaraş’ın en çok izlenen haber sitelerinden Kahramanmaraş Gündem’de yazılar yazan Veli Karalar, son yazısında Kamil Aydoğan’ı ve gerçeleşen bu ziyareti konu edindi.

“Kamil Aydoğan, neden olmasın” başlıklı yazıyı okumak için TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok: