5 Temmuz 2010 Pazartesi

Ilıca’da Remzi Demir Dönemi başladı

Ilıca Belediye Başkalığı’na oy birliği ile Remzi Demir seçildi.

Ilıca Kasabası Belediye Meclisi’nde Belediye Başkalığı seçimi yapıldı. 22Aralık 2009’dan bu yana yaklaşık 7 aydır Ilıca Belediye Başkalığı görevini “vekâleten” sürdüren Ak Partili Meclis Üyesi Remzi Demir, yapılan seçim ile artık asaleten Ilıca Belediye Başkanı... Aslan Kaçmaz’ın Belediye Başkanlığı’nın resmen düşmesi üzerine Ilıca Belediye Meclisi’nde seçime gidildi. Ilıca Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan seçim saat 14:00’da başladı.

Belediye başkanlığı seçimi için yapılan özel oturumda tek aday olan Remzi Demir, hepsi de Ak Partili olan Ilıca Belediyesi Meclis üyelerinin dokuzunun da oyunu alarak belediye başkanı seçildi. Evli ve 4 çocuk babası Remzi Demir(51) Ilıca Belediye Başkanlığı görevini, yapılacak olan ilk yerel seçimlere kadar sürdürecek.

Öte yandan Remzi Demir’in asaleten belediye başkanlığına seçilmesi ile Ilıca Belediye Meclisi de yeniden şekillendi. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Ilıca Belediye Meclis Üyeliği’ne yedek olarak seçilen Hayri Tufan asil üyeler arasına girdi.
Remzi Demir ve ekibine “haber ılıca” olarak hayırlı olsun diyor ve ses getirecek icraatlar bekliyoruz.

Ilıca Belediyesi son durum:
Belediye Başkanı Remzi (Recep) DEMİR (AKP)
Meclis Üyeleri:
(Hepsi AK Partili)
İbrahim KIRDÖK
Bünyamin TORUN
Mümin İNCE
Ali TUFAN
Murat GÜNDEŞ
Niyazi YILMAZ
Eyüp UZUN
Abdullah KAR
Hayri TUFAN

Hiç yorum yok: