8 Temmuz 2010 Perşembe

Cuma Güler çalışıyor esnaf gülüyor

Ocak 2010’da yapılan seçimlerde Kahramanmaraş Atarlar Odası Başkanlığı’na seçilen ve aynı zamanda Ilıca esnaflarından olan Cuma Güler attar esnafına cansuyu olacak bir icraata imza attı.

Cuma Güler, başkanlığını yaptığı Kahramanmaraş Attarlar Odası ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalayarak ekonomik darboğazda bulunan esnafın sıfır faizle kredi almasının önünü açtı.
İHA’nın “Atarlara Sıfır Faizli Can suyu” başlığı ile verdiği haberin devamı şöyle:

Kahramanmaraş Attarlar Odası Başkanlığı ve Ziraat Bankası arasında atar esnafına sıfır faizle 50 bin TL’ye kadar kredi verilmesini öngören “Cansuyu Destek Kredisi” protokolü imzalandı.

KMESOB Recep Tayip Erdoğan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Atarlar Odası Başkanı Cuma Güler, imzalanan kredi protokolünün, esnafı ekonomik krizden kurtulma yolunda rahatlatacağını söyledi. Güler, “Attarlar odası yönetimi olarak esnafımızın, tüm dünyayı etkileyen küresel ekonomik krizi sorunsuzca atlatmalarına yardımcı olacağını düşündüğümüz bu krediyi sıfır faizle Ziraat Bakması aracılığıyla sunmaktan çok mutluyuz. Siz esnaflarımızın derdine bir parça çare olabilirsek kendimizi bahtiyar sayacağız. Attarlar Odası olarak bu ve benzeri yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Başkanı Mustafa Hamurcu ise, banka olarak her zaman esnafların yanında yer aldıklarını belirterek, “Her zaman esnaf odalarımıza ve esnaflarımıza uygun şartlarda kredi vermeyi amaçlıyoruz. Bazen çok düşük faiz oranlarında, bazen de sıfır faiz ve küçük masraflarla kredi veriyoruz. Buna benze çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek. Bu kredilerimizin tüm esnaflarımızın derdine merhem olmasını umut ediyorum” dedi.
Çok sayıda esnafın katıldığı törenin son bölümünde Güler ve Hamurcu, 50 bin TL’ye kadar sıfır faizle kredi verilmesini sağlayan protokolü imzaladılar.
İHA

Hiç yorum yok: