28 Temmuz 2010 Çarşamba

Ilıca Ramazan’da %50 daha ucuz olacak

Ramazan Ayı boyunca Ilıca’da kaplıcalar, otel, motel ve pansiyon fiyatları yüzde elli daha ucuz olacak.

Ilıca’da sezonun, Mübarek Ramazan Ayı münasebeti ile bölünmesi ve işletmeleri etkilemesi yetkilileri yeni tedbirler almaya yöneltti. Bu tedbirler çerçevesinde cazibe oluşturmak için başta belediye olmak üzere otel ve pansiyoncular yüzde 50’ye varan oranlarda indirim yapacak. Konu hakkında bilgi veren Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir, belediye olarak kaplıca giriş fiyatlarında yüzde 50 oranında indirim yapacaklarını belirtti. Demir; söz konusu indirimlerin otel, motel ve pansiyonların gecelik konaklama fiyatlarında da yapılacağını söyledi.
Ayrıca Ramazan Ayı’nda kaplıca tesislerinin açılış ve kapanış saatlerinde de her yıl olduğu gibi yeni düzenlemeye gidilecek. Son iki yıldır Ramazan’la birlikte tesisler, sabah 09:00’da açılıp sahura kadar açık kalıyor.

Öte yandan geçen yıl Ramazan Ayı’nda Cuma günleri kaplıcalara ücretsiz giriliyordu. Bu yıl Cuma günleri girişler ücretsiz olmayıp Ramazan Ayı boyunca her gün yüzde 50 daha ucuza girilecek.


Fakat Ilıca’daki genel kası ise, Ramazan’da canlılığın devam etmesi için, sadece kaplıca girişleri ile konaklama ücretlerinde yapılan indirimlerin tek başına yeterli olmayıp; bütün esnafların elini taşın altına koymaları gerektiği yönünde.

Hiç yorum yok: