7 Haziran 2010 Pazartesi

Ilıca Belediyespor geziyle ödüllendirildi!

Şampiyon olan Ilıca Belediyespor futbol takımı Kızkalesi’ne giderek keyif yaptı.

Yönetim futbolcuları ödüllendirdi. Büyük bir başarı örneği sergileyerek şampiyon olan Ilıca Belediyesporlu futbol takımı, kulüp yöneticileri tarafından ödüllendirildi. Geçen yıl kurularak 2. Kümede mücadeleye başlayan ve başarı grafiğini hızla yükselterek bu sezon şampiyon olup 1. Kümeye çıkan takımın başarısı karşılıksız kalmadı. Ilıca Belediyespor Kulüp Yönetimi, şampiyon futbolcularını sadece para ile ödüllendirmekle kalmadı bir de Mersin gezisi düzenledi.
Ilıca Belediyesporlu futbolcular Mersin Kızkalesi’ne giderek tarihi yerleri gezdi, bol bol denize girip güneşlenrek sezonun stresini attılar.

Kulüp Başkanı Bekir Üstündağ, teknik direktör Metin Köse ve bazı futbolcuların katılamadığı kafileye yöneticiler İbrahim Karalar, Fatih Kaçamaz ve Osman Koca refakat ettiler. Teknik ekipten antranör Resul Bilgetecan’ın da hazır bulunduğu Ilıca Belediyespor Kafilesi geçtiğimiz Cumartesi günü saat 00:00’da Ilıca’dan hareket etti. Sabah saatlerinde Mersin Kızkalesi’ne ulaşan kafile, kahvaltının ardından bölgenin önemli tarihi yerleri olan Cennet- Cehennem çukurları ve Astım Mağarası’nı gezdi. Yerin 120 metre altında “Yeşiiill, beyaaaz; şampiyooon, Ilıcaaa” diye bağıran kafile bol bol da resim çektirdi. Karışlarında ilk defa canlı olarak deve gören bazı futbolcular deveye binmeyide ihmal etmediler. Tarihi yerlerin gezilmesinin ardından Ilıca Kafilesi kendini Akadeniz’in sularına bıraktı. Sahile giden kafile suya girip deniz, güneş ve kumun keyfini çıkardı. Kafileden bazı futbolcular Akadeniz’in tuzlu sularında kulaç atarken, bazılarıda kayıklarla Kızkalesi’ne çıkarak tarihi kaleyi gezdiler. Verilen öğle yemeği molasının ardından keyife devam eden kafile akşama kadar denizden çıkmadı. Akşam olup sular serinlemeye başlayınca ancak denziden kopabilen Ilıca Beldiyespor Kafilesi, Ilıca’ya ulaşmak üzere Kızkalesi’nden ayrıldı. Kafile aynı neşe içerisinde devam eden yolculuğun ardından Pazar günü saat 01:00 sıralarında Ilıca’ya döndü.

DAHA FAZLA RESİM İÇİN TIKLAYINIZ.

DAHA FAZLA RESİM İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok: