12 Haziran 2010 Cumartesi

Ilıca Belediyespor Kulüp Lokali açıldı

Ilıca Belediyespor Kulüp Lokali düzenlenen törenle açıldı.

Şampiyon olarak, Kahramanmaraş Amatör 1. Küme’ye çıkan Ilıca Belediyespor bir taraftanda kurumsallaşıyor. Yönetim bu anlamda önemli bir adım atarak Ilıca Belediyesi’nin de katkıları ile kulübe bir lokal kazandırdı. Futbolseverlerin uğrak yeri olması beklenen Ilıca Belediyespor Kulüp Lokali düzenlenen törenle açıldı.

Belediye Arkası Bizim Market yanında saat 14:00’da düzenlenen tören öncesi, Kulüp Yöneticisi İbrahim Karalar kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Karalar konuşmasında Ilıca Belediyespor’un kurulmasından bu yana emeği geçen herkese teşekkür etti. İbrahim Karalar, desteklerinden dolayı Belediye Başkan Vekili Remzi Demir, Ilıca Belediyesi Fen İşleri Müdürü İlyas Torun ve İş Adamı Mustafa Kaçmaz’a da teşekkür etmeyi unutmadı.

Konuşmanın ardından açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Ilıca Belediyespor Kulüp Başkanı Bekir Üstündağ ve Ilıca Belediye Başkan Vekili Remzi Demir birlikte kestiler. Açılışın ardından burada mini bir de kokteyl verildi.
“Ilıca Belediyespor Derneği Kulüp Lokali” adı altında açılarak hizmete giren mekan, dev akranda gösterilen Dünya Kupası Maçları sayesinde yaz boyu futbol tutkunlarının ve hoşça vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacak. Kulüp yöneticileri ayrıca, ferah ve şık bir mekan olan lokalin kışında kapanmayarak hizmet vereceğini belirttiler. Törene Ilıca Belediye Başkan Vekili Remzi Demir, Kulüp Başkanı Bekir Üstündağ, Ak Parti Ilıca Belde Başkanı Turgut Ardıç, Ilıcalı İş Adamı Ilıca Belediyespor Sponsoru Mustafa Kaçmaz, Ilıca Belediye Meclis Üyeleri Bünyamin Torun ve Murat Gündeş, yöneticiler İbrahim Karalar, Osman Koca, Fatih Kaçamaz, teknik direktör Metin Köse, antranör Resul Bilgetecan ve K.Maraş Pirireis Mahallesi Muhtarı İsmet Güler’in yanı sıra bazı futbolcular ve vatandaşlar da katıldı.

ILICA BELEDİYESPOR VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

1 yorum:

numan koca dedi ki...

öncelikle bu organizasyonu düzenleyen şahıslara çok teşekkür ediyorum gerçekten büyük yol katetmiş olduğunuzu belirtmek gerek hak edilen ilgiyi gören ılıca belediye spor bundan sonraki çalışmalarını eminim daha iyi yapacaklardır başarılarının devamını diliyor sizlere çok teşekkür ediyorum