23 Mayıs 2010 Pazar

Ilca şampiyonluk yolunda bir adım daha...

Ilıca, karşısında 0-3 yenik duruma düştüğü Sırspor’u 5-4 yenerek şampiyonluğa bir adım aha yaklaştı.

Ilıca Belediyespor şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aşan Ilıca, karşısında 0-3 yenik duruma düştüğü Sırspor’u 5-4 yenmeyi başardı.
Bu sezon ikinci defa karşılaşan Ilıca Belediyespor-Sırspor, sahaya yoğun bir yağmur yağışı altında çıktılar. Ağır saha koşullarında saat 13:0’da başlayan maç kıran kırana geçti. Sezonun en heyecanlı ve en çekişmeli maçına sahne olan Batıpark Stadı’nda tam dokuz gol atıldı.
Ilıca ilk yarıda taraftarlarına şok üstüne şok yaşattı. Sahada adeta kaybolan ve vasatın altında bir futbol sergileyen Ilıca, kalesinde üç gol görürken, 45. Dakikada Muhammet Hoca ile bir gol atarak ilk yarıyı 1-3 yenik durumda tamamladı.

İkinci yarının ilk dakikalarında Torun Torun ve Neşat Yılmaz’ın golleri ile bereberliği yakalayan Ilıca, 65. Dakikada gelen Sırspor golüne engel olamadı. 70 ve 75. Dakikalarda Ilıca Belediyesporlu futbolcu Torun Torun meşin yuvarlağı iki kez daha Sırspor fileleri ile buluşturdu. Oldukça heyecanlı geçen ve tribünlerdeki taraftarları hop oturup hop kalktığı maçta başka gol olmayınca 5-4 Ilıca Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.
Yağmur doksan dakika boyunca hiç kesilmedi.

Şampiyonluk için çok önemli olan ve mutlaka alınması gereken bu maçın kazanılması IlIcalı futbolcular ve taraftarlar arasında büyük sevin yaşanmasına neden oldu.
Ilıca Belediyespor gelecek hafta şampiyonluk için grubun güçlü ekibi Kısıkkayaspor ile karşılaşacak. Ilıca’nın şampiyon olabİlmesi için Kısıkkaya’yı mutlaka yenmesi gerekiyor.

Maçın istatistikleri:
5. dakika Neşet YılmaZ sarıkart (Ilıca)
8. dakika gol Sırspor
20. dakika oyuncu değişikliği (Ilca’da Selim çıktı Torun Torun oyuna girdi)
21. dakika gol Sırspor
30. dakika sarıkart (Sırspor)
44. dakika gol Sırspor
45. dakika gol Ilıca (Muhammet Hoca)
52. dakika gol Ilıca (Torun Torun)
60. dakika gol Ilıca (Neşat Yılmaz)
65. dakika gol Sırspor
70. dakika gol Ilıca (Torun Torun)

75. dakika gol Ilıca Torun Torun)

Hiç yorum yok: