19 Nisan 2010 Pazartesi

Ilıca Belediyespor Sırspor’u 1-2 yendi

Bu sezon giderek güçlendiği görülen Ilıca Belediyespor, üçüncü maçında Sırspor’u yenerek üç puan daha aldı.

Üçüncü maçına çıkan Ilıca Belediyespor, Batı Köyler’in tecrübeli ekibi ev sahibi (turuncu-beyazlı) Sırspor’u 1-2 yenerek üç puan daha aldı. Batıpark Stadı’nda saat 17:00’da başlayan maça Ilıca’dan büyük bir taraftar topluluğu katıldı. Ilıca Belediyespor Kulüp Başkanı Bekir Üstündağ’ında izlediği maçın ilk yarısı iyi bir futbol sergileyen Ilıca, türibünlerden sık sık alkış alsada aradığı golü bulamadı. Rakip takım Sırspor’da gol atamayınca maçın birinci devresi golsüz sona erdi.


İkinci yarıya daha istekli başlayan Metin Köse’nin talebeleri, rakip kaleyi sık sık yoklayarak rakibi Sırspora baskı uygulamayı sürdürdü. Aradığı golü 65. Dakikada Muzaffer’le bulan yeşil beyazlılar Sırspor karşısında 0-1 öne geçti. Tempoyu düşürmeyen ve oyun disipliniden kopmayan Ilıca 70. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Muzaffer hem kendisinin, hem takımın ikinci golünü atarak Sırspor filelerini bir kez dada havalandırdı. Ilıca Belediyespor’un ikinci golünün karşısında morali oldukça bozulan Sırsporlu yöneticiler sık sık hakeme itirazda bulunmaya başladılar. Bu dakikalarda sahada gerilim yükseldi ve oyundurdu. Hakem, Sırspor Başkanını saha dışına çıkararak oyunu yeniden başlattı. Saha içideki gerilimden etkilenen ve konsantrasyonu bozulan Ilıca Belediyespor bu dakikalarda gelen Sırpor golüne engel olamadı.


Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, maç 1-2 Ilıca Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü maçında da galip gelerek üç puan daha almayı başaran yeşil-beyazlı ekip Ilıcaya sevinçli döndü. Haber Ilıca olarak Ilıca Belediyesporlu tüm yöneticileri ve futbolcuları tebrik ediyoruz ve başarılarının daim olmasını Allah’tan (cc) diliyoruz.

Hiç yorum yok: