25 Nisan 2010 Pazar

Dost-düşman Torun’un düğününde buluştu

Ilıca Kasabası esnaflarından ve Ilıca Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Bünyamin Torun, yapılan görkemli düğünle evlendi.

Ilıca Belediyesi’nin en genç ve bekar Ak Partili Meclis üyesi Bünyamin Torun evlenerek bekarlığa veda etti. Ilıcalı Meryem-Abuzer Torun çiftinin oğlu olan BünyaminTorun; Göksun’un Kızılöz Köyü’nden Fidan-Ali Kaya çiftinin Kızları Aysun ile Ilıca Kasbasında yapılan görkemli düğünle dünyaevine girdiler. Son yılların en kalabalık düğününde Damat Bünyamin Torun ve birinci derece akrabaları düğüne katılan konukları kapıda karşıladılar. Konuklara her öğün yemek verilerek en iyi şekilde ağırlanmaya çalışıldı. 23 Nisan Cuma günü Ilıca İlköğretim Okulu bahçesinde başlayan düğün 25 Nisan Pazar günü sabahın erken saartlerinde Göksun’a gelin almaya giden konvoyun dönmesi ile öğle üzeri sona erdi. Düğüne çevre köy ve kasabalardan çok sayıda davetlinin yan sıra Kahramanmaraş’ın önemli isimleri de katıldı. Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Okumuş, İl Genel Meclisi üyelerinden Metin Doğan ve İl-İlçe yünetiminden çok sayıda siyasi düğüne katılanlar arasındaydı.

Cumartesi gündüz saatlerinde düğüne iştirak eden Mustafa Poyraz ve beraberindekileri Ilıca Belediye Başkan Vekili Remzi Demir, Ak Parti Ilıca Teşkilat Başkanı Turgut Ardıç ve Eski Beldiye Başkanlarından Cuma Karalar karşıladı. Poyraz, damada ve düğün sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra bir süre vatandaşlarla sohbet edip Ilıca’dan ayrıldı. İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Başkanı Necati Okay, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Okumuş, İl Genel Meclis üyesi Metin Doğan ve beraberindekiler ise Ilıca’ya akşam saatlerinde gelerek düğüne katıldılar. Ak Partili ekibi yine Belediye Başkanı Remzi Demir, Belde Başkanı Turgut Ardıç ve Ilıca Belediyesi Mecli üyeleri karşıladılar. Ak Partili ekip, düğünde bir süre kalıp yemek yedikten sonra ayrıldı. Öte yandan düğün ilginç buluşmalarada sahne oldu. Dost-düşman, ikdidar- muhalefet düğün vesilesi ile hep bir araya geldi. Ilıca ve çevresinde bir birlerine zıt, gurp ve siyasi oluşmların düğünde hep bir araya gelmesi “özlenen bir tablo” olarak yorumlandı.

Bizde “Haber Ilıca” olarak, Aysun- Bünyamin Torun çiftine Allah’tan (cc) bir ömür boyu saadetler diliyoruz.

Hiç yorum yok: