3 Şubat 2010 Çarşamba

Beşen Köyü’nde intihar vakası

Beşen Köyü’nde Zekeriya Gündeş adlı vatandaş kendi silahı ile intihar etti.
Beşen Köyü’nde son zamanlarda yaşanan esrarengiz olaylara dün bir yenisi daha eklendi. Zekeriya Gündeş adındaki (52 yaşındaki evli ve 7 çocuk babası) vatandaş dün sabah saatlerinde kendine ait pompalı tüfekle evinin önünde intihar etti. Alınan bilgilere göre olay şu şekilde gerçekleşti:

Dün (02.02.10) sahah saat 06:00 sıralarında, Beşen Köyü’nün Elemen Obası’nda yaşayan 52 yaşındaki Zekeriya Gündeş silahını alarak evden çıktı. Alt kata inen vatandaş, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kendisine ait olan pompalı av tüfeğinin çenesine dayayarak tetiğe dokundu. Olay yerinde feci şekilde can veren vatandaşın cesedini ilk olarak, silah sesi üzerine olay yerine gelen kızları gördü. Olayın jandarmaya haber verilmesinden sonra, Zekeriya Gündeş’in cesedi otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş’a götürüldü. Yapılan otopsi sonucunda, intihar ettiği kesinleşen vatandaşın cenazesi bu gün saat 10:00 sıralarında Beşen Köyü’nde, ( Ayar Boynu’nda) yoğun kar yağışı altında toprağa verildi.

Geçtiğimiz hafta yine Beşen Köyü’nde, (Kürtler Obası) genç yaşta bir vatandaş iddialara göre “arkadaşları ile silahla atış talimi yaptıkları sırada”, kimin silahından çıktığı belli olmayan bir kurşunla hayatını kaybetmişti.

Öte yandan, bu gün aynı köyden bir ölüm haberi daha geldi.
75 yaşındaki diyaliz hastası İbiş Kıvrak hayatını kaybetti.
Uzun yıllardır diyaliz hastası olan ve belli periyotlarla Kahramanmaraş Şehir Merkezi’ne gidip diyalize girerek hayatını sürdüren İbiş Kıvrak diyalize giderken yolda hayatını kaybetti. İbiş Kıvrak’ın cenazesi Beşen Köyü’nde dost ve akrabalarının katıldığı kalabalık bir cenaze töreni ile toprağa verildi.
İbiş Kıvrak Mehmet, Bekir, Fevzi, Fahrettin ve Şahin Kıvrak’ın babaları idi.
(Haber ılıca)

Hiç yorum yok: