14 Aralık 2009 Pazartesi

MHP’li dört üye AK Parti’ye geçti

Ilıca Belediye Meclisi’nde MHP’li dört üye AK Parti’ye katıldı.
Son günlerin en önemli konusunu “yedek başkan”ın belirlenmesi çalışmalarında yaşanan gelişmeler oluşturuyor. Bu kapsamda bu gün, 29 Mart 2009 Seçimleri’nde MHP’den seçilen dört belediye meclis üyesi partilerinden istifa ederek, AK Parti’ye geçtiler.

Dört MHP’li üye, Ilıca Belediye Meclisi’nin AK Parti'li beş üyesi ve beraberinde AK Parti Ilıca Belde Başkanı Turgut Ardıç’la birlikte Kahramanmaraş Şehir Merkezi’ne gittiler. Burada MHP’li üyeler Niyazi Yılmaz, Ali Tufan, Eyüp Uzun ev Abdullah Kar önce partilerinden istifa ettiler. Daha sonra AK Parti’li üyelerle buluşan üyeler hep birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na giderek AK Parti’ya kayıtlarını yaptırdılar. Kayıtların ardından rozetleri takılan eski MHP’li yeni AK Parti’li meclis üyeleri AK Parti’ye katılma gerekçelerini son aylarda ülke gündemini meşgul eden “demokratik açılım” süreci olarak açıkladılar. Üyeler, hükümetin açılım politikasına paralel olarak, Ilıca’da da birlik ve berberliğin temini için ve de eski partileri MHP’nin “demokratik açılım”a karşı aldığı tavrı beğenmedikleri için AK Parti’ye katıldıklarını ifade ettiler.

Bu katılımın ardından Ilıca Belediye Meclisi’ndeki dokuz sandalyenin tümü AK Parti’li oldu.

Hatırlanacağı üzere 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ilıca Belediye Meclisi’ne MHP’den dört, AK Parti’den ise beş üye seçilmişti.

4 yorum:

zazaoğlu dedi ki...

Valla ALLAH ılıcaya yardım etsin

Bayram YILMAZ dedi ki...

Birlik beraberlik adına,parti gözetmeksizin ve tek hedef Ilıca'da kardeşliğin kazanması,insanların bir araya gelmesi olarak gördüğüm MHP den istifa hareketinizi takdire şayan bir hareket olarak görüyor ve eski MHP li,yeni AKP li,başta amcam oğlu Niyazi Yılmaz olmak üzere Ali Tufan, Eyüp Uzun ev Abdullah Kar'ı teprik ediyorum.Görüşmek dileğiyle.

Adsız dedi ki...

KİM BAŞKAN OLACAK

Adsız dedi ki...

gene balık bazarının kokusu war haberde balık bol satıslarda ıyı galıba bende bır dakı secımde balıgımı satacam belkı bır cıklete alan olur..