8 Ekim 2009 Perşembe

MHP'de Bastırmacı görevi devraldı

MHP’de, seçimi kazanan Mustafa Bastırmacı İl Başkanlığı görevini devraldı.
4 Ekim günü Necip Fazıl Kısakürek Kongre Salonu’nda yapılan ve dört adayın yarıştığı MHP 9. Olağan İl Kongresi’nde seçimi kazanan Mustafa Bastırmacı il başkanlığında yapılan törenle görevi eski başkan Nurettin Demircioğlu’ndan devraldı. Bastırmacı İl Seçim kurulundan mazbatasını almasının ardından saat 16:30 sıralarında tezahüratlar eşliğinde MHP İl Başkanlığına geldi. Kongrede yarışan tüm adayların hazır bulunduğu devir teslim töreni eski ve yeni başkanın yerlerini almasının ardından başladı. Törende ilk sözü eski il başkanı Nurettin Demircioğlu aldı. Demircioğlu yaptığı konuşmada 20 ay boyunca taşıdığı bayrağı daha yükseklere çıkaracağına inandığı Mustafa Bastırmacı ve ekibine gönül rahatlığı ile devrettiğini söyledi. Bastırmacı ayrıca, yeni seçilen başkanın emrinde olarak bilgi ve birikimleri ile teşkilatın her zaman emrinde olacağını belirterek, beraber çalıştığı tüm yönetim birimlerine ve ilçe başkanlarına teşekkür etti.
Eski Başkan Nurettin Demircioğlu’nun ardından söz alan MHP’nin yeni İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise “Bu kutlu davanın bayrağını teslim aldığımız bu günden itibaren sorumluluğumuzun bilincinde, tabanın sesini dinleyerek, katılımcı demokrasi anlayışını ön planda tutarak, tüm camiamızı kucaklayarak üç hilalimizi daha yükseklere çıkaracağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından il başkanlığı görevini Mustafa Bastırmacı’ya teslim ederek tebrik eden Nurettin Demircioğlu yeni Başkan Mustafa Bastrımacı ile birlikte objektiflere poz verdi.

Hiç yorum yok: