5 Ekim 2009 Pazartesi

Kaplıcalar internetten canlı izleniyor

Vali Saim Çotur Kaplıca Tesisleri artık internet üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Kasabamızda bulunan ve işletmeciliğini Ilıca Belediyesi’nin yaptığı Vali Saim Çotur Kaplıca Tesisleri, yerleştirilen kameralar aracılığı ile internet üzerinden yirmi dört saat canlı izlenebiliyor. Beş kamera kaplıca tesislerinin çeşitli yerlerine yerleştirilerek gerek güvenlik amaçlı, gerekse canlı izlenme açısından olanak sağlıyor. Kameralardan biri tesislerin girişine yerleştirilirken, ikisi bilet gişelerinin de bulunduğu iç bölüme, diğerleri ise erkek soyunma dolaplarının bulunduğu bölümlere yerleştirildi. Yerleştirilen kameralar aracılığı ile yaşanan hırsızlık olaylarının önlenmesi ve internet üzerinden yayınlanarak Ilıca’nın tanıtımına katkıda bulunması amaçlanıyor.

Diğer yandan finansmanı Ilıca Belediyesi tarafından sağlanan “Ilıca Termal Kaplıcaları” adında yeni bir internet sitesi daha www.ilica46termal.com/ adresinden yayına başladı. Kameralar bu site üzerinden Saim Çotur Kaplıca Tesisleri’ni tüm dünyaya izlettirecek.

Bizde www.haberilica.com/ olarak, yayın hayatına başlayan yeni siteye başarılar dilerken; katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Aslan Kaçmaz’a da teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok: