12 Ağustos 2009 Çarşamba

Kaplıcada Ramazan fırsatları!

Ramazan'da tatil ve kaplıca için Ilıca'ya gelen kârlı çıkacak.
On bir ayın sultanı Ramazan Ayı'nda tatilini Ilıca'da geçirmek isteyenler ve kaplıcayı bu aya bırakanlar kârlı çıkacak.
Her yıl Ramazan'ın başlangıcı ile birlikte eğitim-öğretim yılının başlangıcı aynı tarihlere rastladığı için sezonu adeta bıçak gibi kesiyordu. Bu sene ise durum oldukça farklı. Ramazan başalıyor ama okulların açılması Ramazan Bayramı'ndan sonraya bırakıldı. İşte bu durum Ilıca'da gerek otel ve pansiyoncular ve gerekse diğer esnaf arasında iyimser ve ümitvar bir havanın esmasine neden oluyor. Esnaf bu iyimser havayı fiiliyata geçirmek için kolları sıvadı ve gelen müşterilerini sürpriz indirimlerle karşılamaya hazırlanıyor. Dolayısı ile Ramazan'da kaplıca yapmak isteyenler ve tatilini bu aya bırakanlar en kârlı çıkan taraf olacak.

Ramazan dolayısı ile Ilıca sakin olacağı için kaplıcalara girme oranı da az olacak ve bu durum suların daha temiz olması anlamına gelecek.

Özellikle otel ve pansiyonlarda yüzde 25'den yüzde 50'ye varan oranlarda indirimlerle avantajlar yakalanacak.
Ilıca'nın serin ortamında Oruç İbadeti'ni yerine getirmek daha kolay olacak.

Diğer yandan Ilıca Belediyesi'de hizmetlerinde Ramazan Ayı'na göre değişikliklere gidecek. Kaplıca giriş-çıkış saatleri değişecek. Kaplıcalar sabah geç açılıp gece sahur vaktine kadar açık kalacak. İhtiyaç olması halinde çarşı sahura kadar açık kalacak ve fırınlar ve lokantalar hizmet verecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
Ilıca belediyesi: Telefon 0 344 263 31 85
Otel ve Pansiyon Telefonları için TIKLA
0 538 314 00 86

1 yorum:

Unknown dedi ki...

slm izin bitti tatili ılıcada geçirdim şimdi ramazanda ılıcada olmak vardı kısmet inşaallah başka zamana ayrıca buradan zaimoğlu pansiyon çalışan ve idarecilerine bizim market -kasap çalışan ve idarecilerine selam ve sevgilerimi yolluyorum allaha emanet olunuz saygılarımla selim taşkın