25 Ağustos 2009 Salı

Cuma Karalar ameliyat oldu

Uzun süredir rahatsızlık çeken Cuma Karalar başarılı bir operasyon geçirdi.
Ilıca Kasabası'nın eski belediye başkanlarından ve önde gelen şahsiyetlerinden Cuma Karalar başarılı bir safra kesesi ameliyatı geçirdi. Uzun süredir rahatsızlık çeken Cuma Karalar'ın, hastalığının nüksetmesi sonucu geçtiğimiz aylarda aniden Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada müşahade altına alınan ve yapılan tetkitler neticesinde safra kesesinde taş ve çamura rastlanan Karalar, sağlık koşullarının uygun olmadığı gerekçesi ile ilaç verilerek taburcu edilmişti. Verilen ilaçları kullanarak ameliyata hazırlanan Karalar dün Kahramanmaraş'a giderek Özel Caka Vatan Hastanesi'nde bıçak altına yattı. Hastane doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Yunus Gök'ün yaptığı başarılı ameliyat 1.10 saat sürdü. Yapılan operasyonda Cuma Karalar'ın safra kesesi alındı.
Cuma Karalar'ın ameliyat olduğunu haber alan dost ve yakınları hataneye akın ederek "geçmiş olsun" dileklerinde bulundular. Karalar hastanede bir gün yattıktan sonra istirahatını evinde tamamlamak üzere taburcu oldu ve Ilıca'ya döndü.
"Haber Ilıca" olarak Sayın Cuma Karalar'a geçmiş olsun diyor; Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

1 yorum:

seref dedi ki...

cuma bey kardesim gecmis olsun gazeteden okudum, ben rusya dan seref baraj dan tum ilicali dostlarimiza da buradan sevgi ve selamlar.