2 Mart 2009 Pazartesi

AK PARTİ'li kadınlar startı Ilıca'dan verdi

Uzun zamandır AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ardından, belediye meclis üyeliğine seçilmesinden sonra, boşta kalan koltuğa Nursel Reyhanlıoğlu getirilirken; seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden kadınlar, Ilıcaya çıkartma yaptılar.

Çiçeği burnunda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, beraberinde yönetim kurulu arkadaşları olduğu halde, ilk belde ziyaretine Ilıca’dan başladı. Ilıcalı kadınlarla bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi, kadınların düşüncelerini dinledi ve onlara seçimde neler yapmaları gerektiğini anlattı.
Beraberinde Serdar Sarıçiçek, Hülya Çanga, Fiğen Güner, Ahsen Kapudere, Adile Güvenç ve Elif Arık ile Ilıca’ya çıkatma yapan Nursel Reyhanlıoğlu, belde gezilerinin ilkini Ilıcaya gerçekleştirdiklerini, amaçlarının buradaki kadınlarla tanışmak, onları tanımak, dert ve dileklerini dinlemek için geldiklerini belirterek; “Malumunuz üzere göreve yeni atandım. Bölgeyi tanımak, kadınlarımızı dinlemek için buradayız.
Bu arada yeni üye kayıtları yaparak da kadın dayanışmasının örneğini sergilemeye çalıştık. Bütün arkadaşlarımız özveriyle çalışıyorlar. Eski başkanımız Özlem hanımdan aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için yola çıktık. Arkadaşlarıma güveniyorum. Bize çalışmalarımızda destek veren ve yardımcı olan Ilıca Belediye Başkanı Aslan Kaçmaz’a da teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber ve fotoğraflar: marasgundem.com