23 Eylül 2008 Salı

ÖZGER’DEN YURT ÖĞRENCİLERİNE İFTAR

İşadamı Hulusi Özger, Ilıca’da ki yurt öğrencilerine ÖZGER TESİSLERİNDE iftar yemeği verdi. Yemeğe AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatılbal’da katıldı.

Kahramanmaraş'lı İş Adamı Hulusi Özger, Ilıca'daki öğrenci yurdunda kalan 45 öğrenci ile Çok Programlı Lise öğretmenlerine iftar verdi. Ilıca Öğrenci Yurdu'nda kalan ve çoğu ortaöğretim öğrencilerinden oluşan iftara Milletvekili Cafer Tatlıbal'da katıldı. Özger, yemekten sonra yaptığı kısa konuşmada, “ Çevre köylerden gelerek Ilıca'daki yurtta kalan öğrencileri iftar yemeğinde buluşturmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:
”Biz eğitimi önemsiyoruz, bu nedenle yurtta kalan 45 öğrenci ile onların öğretmenlerini bu yemekte bir araya getirdik. Bu yavrularımız geleceğimiz, onlara sahip çıkmak bizlere düşer” dedi.
Milletvekili Tatlıbal, iftarını öğrencilerin arasında yapmayı tercih ederken, Ilıca Çok Programlı Lisesinin eğitimi hakkında da bilgi aldı. Okulun çok büyük olduğunu ve ancak yüzde on kadarını doldurabildiklerini belirten öğrenciler, bazı branş öğretmenlerinin de bulunmadığını belirttiler. Bu arada Ilıcalı vatandaşlar ise, her gün bir ailenin yurtta kalan öğrencilerin iftar yemeğini üstlendiklerini, bunu yapmaktan keyif aldıklarını vurguladılar.
Ilıca Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Küçük ise, öğrencileri Ramazan boyunca yalnız bırakmayan ve her gün yemeklerini gönderen Ilıcalılara ve Özger Tesisleri sahiplerine teşekkür ederek, desteklerinin devamını istediklerini ifade etti.
haber&resimler:maraşgündem.com

Hiç yorum yok: