18 Ekim 2010 Pazartesi

Düğün çadırı taziye çadırı oldu

Sabah oğullarını evlendirmenin sevincini yaşayan aile, öğleden sonra annelerinin ölümüyle yasa boğuldu.

Kar Ailesi gelinle sevindi, cenaze ile üzüldü. Ilıca Kasabası’nın geniş ailelerinden olan Kar Ailesi, düğün yapmanın sevincini yaşayamadan annelerini kaybetmenin üzüntüsüne boğuldu. Kar Ailesinin fertlerinden Ali Kar, Gölgeli Mahallesi’ndeki evlerinde oğluna düğün yaptı.

Cuma günü başlayan düğün Pazar sabahı gelinin getirilmesi ile sona erdi. Aile, yaptığı görkemli düğünün ve oğullarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken uzun süredir hasta olan annelerinin aynı gün; düğünün bitmesinden sadece bir kaç saat sonra hayata gözlerini yumması ile yasa boğuldu. Evlerinin arkasına kurdukları, öğleden önce düğün çadırı olan yer öğleden sonra taziye çadırı oldu.
80 yaşlarında hayata veda eden Meryem Kar; Merhum İbrahim Kar’ın eşi, daha önce Ilıca Belediye Başkanlığına aday olan Memiş Kar, Ilıca Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Kar; Ali, Veli, Mehmet, Halil İbrahim ve Hüseyin Kar’ın anneleriydi.
Merhumenin cenazesi aynı gün akşam saatlerinde, Ilıca ve çevresinden çok büyük bir katılımın olduğu cenaze töreni ile Gölgeli Mahallesi’nde toprağa verildi.

“HABER ILICA” OLARAK MERHUMEYE ALLAH’TAN (CC) RAHMET DİLERKEN TÜM AİLESİ VE YAKINLARINA SABR-I CEMİL NİYAZ EDİYORUZ.

1 yorum:

Bayram YILMAZ dedi ki...

ALLAH RAHMET EYLESİN!!!!MEKANI CENNET OLSUN.YAKINLARININ BAŞI SAĞOLSUN.ALLAH(cc) YAKINLARINA SABIR VERSİN.