13 Ağustos 2010 Cuma

Albay Ernail Keleş Karalar’ı ziyaret etti

Kahramanmaraş Jandarma Eski Alay Komutanı Ernail Keleş Cuma Karalar’ı ziyaret etti.

Albay Keleş’ten vefa örneği. Kahramanmaraş Jandarma Eski Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ernail Keleş Ilıca’ya gelerek dostu ve arkadaşı Ilıca Belediyesi Eski Başkanı Cuma Karalar’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’a gelen Keleş, Ilıca’ya da bir ziyaret gerçekleştirdi. Karalar’ı ofisinde ziyaret eden Keleş, burada Karalar’la uzun süre sohbet ederek böğürtlen yedi.

Albay Keleş daha sonra Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir ile bir araya geldi. Demir’le tanışan Keleş kaplıcaya girerek “Albayların masörü” olarak bilinen emekli korucu Duran Gündeş’e masaj yaptırarak stres attı. Kaplıcanın ardından tekrar Cuma Karalar ile bir araya gelen Keleş yenen akşam yemeğinin ardından Ilıca’dan ayrıldı. Ernail Keleş bir dönem Jandarma Alay komutanı olarak Kahramanmaraş’ta görev yapmıştı. Daha sonra Iğdır Jandarma Alay Komutanlığına atanan Keleş, orada da bir süre görev yaptıktan sonra Ankara’ya atandı. Keleş, yakında Anakara’da görevine başlayacak.

Öte yandan Albay Ernail Keleş’in Ilıca ziyareti İl Emniyet Müdürü ve Jandarma Alay Komutanı ile birlikte planlanmıştı. Fakat Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde yaşanan mayınlı terör saldırısında Şehit olan Andırın’lı Jandarma Uzman Çavuş Hacı Ahmey Efil’in cenaze töreninden dolayı tek başına gerçekleşti.

Hiç yorum yok: