25 Haziran 2010 Cuma

Ilıca Aile Çay Bahçesi sezonu açtı

Ilıca’nın güzîde eğlence merkezlerinden Ilıca Aile Çay Bahçesi 2010 sezonunu açtı.

Kahramanmaraş’ın “kaplıcalar diyarı” olarak bilinen Ilıca Kasabası’nda sezonun başlaması ile işletmeler tek tek açılmaya başladı. Geçen yıl işletmeye açılan ve yoğun ilgi gören Ilıca’nın en güzîde dinlenme ve eğlence merkezi olan Ilıca Aile Çay Bahçesi’de bunlardan biri. Ilıca’nın Merkezi’nde, Ilıca Belediye Binası yanında faaliyet gösteren çay bahçesi bütün hazırlıklarını yaparak geçtiğimiz günlerde işletmeye açıldı.

Çay Bahçesi işletmecileri bu sezon müşterilerine “Canlı müzik” sürprizi yapıyorlar. Haftanın ilk üç gününde sahne alan genç nesil sanatçılar, dinleyenlerine özgün müzik ve türk halk müziği ziyafeti veriyorlar. Sabahın erken saatlerinde açılan ve gece geç saatlere kadar hizmet veren çah bahçesinde tek aktivite müzik değil. Müşteriler müzik dinlerken aynı zamanda kıl çadır altında şark köşesinde okey ve tavla da oynayabiliyorlar.
Çay bahçesi tıpkı geçen yıl olduğu gibi yöreye özgü nefis bazlama ve gözleme hizmeti de vermeye devam ediyor. Sıcak ve soğuk içeceklerin tümünün bulunduğu geniş menüde müşterilere Kahramanmaraş’ın meşhur dövme dondurması sunuluyor.

Hiç yorum yok: