21 Aralık 2009 Pazartesi

Belediye Remzi Demir'e emanet!

Ilıca Belediye Başkanlığı’nı “vekaleten” yürütmek üzere Recep (Remzi) Demir “başkanvekili” seçildi.
Belediye Başkanı Aslan Kaçmaz’ın açığa alınmasının ardından, Kahramanmaraş Valiliği’nden “vekil başkan” seçilmesi yönünde yazılı talimat geldi. Talimat doğrultusunda, Kaçmaz’ın hukuki durumu netleşinceye kadar vekalet etmek üzere, Ilıca Belediye Meclisi’nce başkanvekilliği seçimi yapıldı. Kahramanmaraş Mahalli İdareler yetkililerinin de nezaret ettiği özel oturum, belediye toplantı salonunda bu sabah yapıldı. Oturuma, dokuzu da Ak Partili olan meclis üyelerinin tümü katıldı. Ak Partili meclis üyesi Remzi Demir, tek aday olarak girdiği seçimden dokuz üyenin de oyunu aldı ve “Ilıca Belediye Başkan Vekili” olarak çıktı.
Demir başkanvekilliğini, asaleten başkan seçilecek tarihe kadar yürütecek.
Aslan Kaçmaz’ın hukuki durumu netleşip başkanlığa dönememesi halinde bu kez, asaleten başkan seçmek üzere yasalar doğrultusunda belediye meclisinde tekrar seçime gidilecek.
Başkanvekili seçilen Remzi Demir, daha önce bir dönem mahalle muhtarlığı yapmış; 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cuma Karalar’ın çekilmesi üzerine Aslan Kaçmaz’ın listesinden Ak Parti’nin kontenjan adayı olarak seçimlere girmişti. “Recep Kâye”, “Kahveci Recep” olarak da bilinen Remzi Demir 22 Aralık 2009 günü görevine başlayacak.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

beklenen sonuc

EDİTÖR dedi ki...

Üzgünüz, isim veya rumuz kullanılmadan yazılan yorumları yayınlamıyoruz.

Bayram YILMAZ dedi ki...

Sayın Recep DEMİR getirilmiş olduğunuz görevinizde başarılar dilerim.Ilıca'ya hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

ılıcaya hayırlı olsun cuma karalar olsaydı iyi olurdu